Roëlle ZijlstraMensenhandelmeisje

Wie is Roëlle
Na mijn hele leven in Groningen te hebben gewoond, heb ik de stap genomen om in Utrecht het laatste deel van mijn studie arbeids- en organisatie psychologie af te maken. Utrecht is voor mij een beetje Groningen in het groot en ik voel mij er daardoor thuis. Ik heb een brede interesse in mensen. De interesse in de zorgkant heeft inmiddels plaatsgemaakt voor mensen in een werksituatie. Naast het studeren houd ik van boksen. Niet dat ik nou zo stoer ben, maar ik vind de intensieve work-out heerlijk. Daarnaast ben ik een echt familiemens en zie hen ook regelmatig, ondanks dat de afstand nu iets groter is. Maar ja, als je uit Groningen komt is eigenlijk alles dichtbij.

Kantoor clichés
Ik heb nog maar weinig ervaring met kantoorbanen, maar ik stel me voor dat ik later geen bureaustoelreet wil krijgen. De hele dag zitten is niets voor mij, bewegen tijdens mijn werk vind ik belangrijk.

Favo werkplek
Ik kan eigenlijk overal wel werken. Omdat ik nog niet heel lang in Utrecht woon is mijn favoriete plek op dit moment nog thuis, maar dit kan in de loop van tijd veranderen.

Leuk dat je mijn site bezoekt. Stuur me gerust een berichtje. Groet, Marnix.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search