Marnix GeusMensenhandelaar

Wie is Marnix?
Ik ben geboren en opgegroeid in de Betuwe en stam uit de tijd dat het VWO nog acht jaar duurde. Althans, wel voor mij. In mijn laatste jaar van de middelbare school woonde ik inmiddels in Den Haag omdat dit lekker dicht bij het strand was (en nog steeds is) en er nog kamers te fixen waren, in tegenstelling tot Amsterdam. Vervolgens ben ik een jaartje met net te weinig budget door Australië gaan reizen om daarna voor een net te modieuze studie aan de Erasmus Universiteit te kiezen op het gebied van Kunst en Cultuur. Daar weet ik nu van alles van maar doe ik weinig mee, hoewel we momenteel wel werken voor Het Concertgebouw. Maar ook voor Vodafone en FrieslandCampina. Cultuur is een breed begrip.

Kantoorclichés
Ik heb een bloedhekel aan systeemplafonds. Die benauwen me niet alleen, ik vind het ronduit geestdodend, esthetische onverantwoord en na de cubicles wellicht een van de beroerdste kantoorinventies. Verder schaam ik me rot voor het complete gebrek aan gastvrijheid en hoffelijkheid in het Hollandse zakenleven. Het slootwater dat schaamteloos in plastic bekertjes wordt geserveerd in de meest vooraanstaande multinationals is tenenkrommend. Lees ook even mijn blog over slootwater.

Favo werkplekken
Ik werk graag op plekken waar ik me thuis voel. Ons kantoor is zo’n plek, niet in de minste plaats omdat mijn oma’s piano er staat. Maar de sfeer is gewoon fijn. Ik werk op kantoor bij voorkeur staand aan de bar. Ook vind ik het heerlijk om thuis te werken. Met muziek. Aan de keukentafel. Op de bank. Zolang het maar niet arbo-verantwoord is. Ik moet veel van werkplek wisselen. Ik ben een nomaad. Hutspot op de Amsterdamse Van Woustraat om de hoek van mijn huis is ook een van mijn favo werkplekken.

Leuk dat je mijn site bezoekt. Stuur me gerust een berichtje. Groet, Marnix.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search