Erik TennigloDesigndirecteur

Wie is Erik
Ik ben Erik Tenniglo. Kortweg “Erik T” of “T”.  Vandaar ook mijn bedrijfsnaam Cup of Tea. Toen ik in 2002 voor mezelf begon maakte ik van mijn liefde voor vormgeving, muziek en communicatie mijn werk. Cup of Tea betekent dan ook “Do What You Really Love”. Dat is meteen een belangrijke graadmeter voor het samenwerken met bedrijven en mensen. Word ik er echt heel blij van?

Cup of Tea is zoals ik het noem een dynamisch creatief bureau. Van strategie en conceptontwikkeling tot en met het realiseren van de vorm en het uitrollen van de communicatie. Voor de dingen die ik zelf niet kan ben ik de spin in een creatief netwerk en schakel ik de beste mensen in.

Kantoorclichés
Vergaderen. Vooral lange vergaderingen met veel wollige woorden en weinig richting: “Dat zullen we afkaarten en terugkoppelen. Het moet uit de lengte of breedte komen nietwaar. Nadat we het handen en voeten hebben gegeven, geven we er een klap op. Dat doen we met een stukje committent en out-of-the-box denken. Daar komt het de bottomline op neer.”

Favoriete werkplekken
Communicatie, techniek en vormen zijn overal. Ik werk dus eigenlijk altijd wel. Op de gekste plekken ontstaan de mooiste plannen. Als er maar leuke mensen, goede koffie en lekkere broodjes in de buurt zijn. Uitwerken van ideeën en echt ontwerpen doe ik het liefste op mijn eigen kantoor.

Leuk dat je mijn site bezoekt. Stuur me gerust een berichtje. Groet, Marnix.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search