Eelco ParieKommaneuker

Wie is Eelco

Toen ik afstudeerde als jurist wilde ik graag een baan waarbij ik frequent contact zou hebben met de media. Dan ligt PR-adviseur voor de hand. Na met veel plezier bij een aantal PR-bureaus te hebben gewerkt – met een kort uitstapje naar het marktonderzoek – besloot ik net voor m’n 30e voor mezelf te beginnen. De laatste vijf jaar bedien ik mijn Nederlandse opdrachtgevers met veel plezier vanaf Curaçao, waarbij ik zo’n tien keer per jaar naar Nederland vlieg. Ik werk overwegend voor zakelijke dienstverleners, die ik adviseer op het gebied van mediastrategie en bijsta in onder andere persbenadering en crisiscommunicatie. Ik treed regelmatig op als ghost writer, bijvoorbeeld voor het schrijven van opiniestukken en columns.

Kantoorclichés

Ik juich het toe dat mensen een toenemende mate van vrijheid hebben waar het gaat om het indelen van hun werkdag en het bepalen van hun werkplek. Daar moet je alleen niet in doorslaan. Je werk is niet iets vrijblijvends, of je nu zelfstandig bent of in loondienst. Niks is leuker dan samen met je team een uitdaging aangaan, winnen en dat hard vieren. En dan de volgende dag dus wel gewoon weer achter je bureau en niet piepen. Ook als je brak bent.

Favoriete werkplekken

Ik krijg de beste ideeën tijdens een langeafstandsvlucht of op een tropisch strand. Het waren beide geen reden om op Curaçao te gaan wonen trouwens, maar het bleek wel een prettige bijkomstigheid. Ik heb bovendien nu bijna alle KLM-huisjes, als de set compleet is gooi ik ‘m op marktplaats.

Leuk dat je mijn site bezoekt. Stuur me gerust een berichtje. Groet, Marnix.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search