Marnix Geus is medeoprichter van Het PR Bureau en mede-eigenaar van HPB Companies, een verzameling creatieve bureaus waar Het PR Bureau, PR Stunt, Blyde, MAAK en ViaHenri onder vallen. Hij is een geboren people manager en staat vooral bekend als motivator en inspirator. Marnix is tevens auteur van ‘MensenHandel. De bevrijding van de loonslaven’, waarin hij een lans breekt voor meer werkplezier, autonomie en ondernemerschap op de werkvloer.

 

Cultuurbouwer
Tijdens het ondernemen ontdekte Marnix dat zijn natuurlijke focus op het bouwen aan een sterke bedrijfscultuur een duidelijk concurrentievoordeel oplevert. Het bleek een magnetische werking te hebben: wowel talent als klanten stonden als gevolg hiervan steeds vaker spontaan aan de poort. In Marnix’ visie laat de meerderheid van de mensen, merken en organisaties zich nog teveel leiden door traditionele denkbeelden over arbeidsrelaties. Over ‘bazen’ en ‘personeel’. “Die oude manier van denken belemmert niet alleen samenwerking en innovatie, maar ook de groei van mensen en organisaties.”

 

Van PR tot HR
Marnix is door zijn sterke visie op ondernemen en samenwerken zijn vakgebied ontstegen. Hierdoor is hij inmiddels niet alleen een sparring partner en spreker op het gebied van PR en marketingcommunicatie in de breedte, maar ook op het gebied van HR (“dat is interne PR”), leiderschap en organisatiekunde. Altijd op een toegankelijke en persoonlijke manier verpakt.

Marnix Geus HR-1 (Kopie)
Leuk dat je mijn site bezoekt. Stuur me gerust een berichtje. Groet, Marnix.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search